facebook

Серце не витримало: Інспектору було 34 рокипомер поліцейський, просто на роботі

На Донбасі під час несення служби помер правоохоронець з Київщини

Про це повідомляє Politeka з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

Так, у Луганській області на блокпосту обірвалось життя 34-річного інспектора батальйону особливого призначення “Миротворець” ГУНП в Київській області Дениса Миронова.

“Поліцейські Київщини висловлюють співчуття рідним та близьким померлого Миронова Дениса Юрійовича. 34-річний інспектор батальйону особливого призначення “Миротворець” ГУНП в Київській області Миронов Денис Юрійович помер 6 квітня о 8:30 під час несення служби на блок-посту на околиці міста Сватове Луганської області”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У поліції розповіли, що за період служби старший лейтенант поліції зарекомендував себе як досвідчений працівник, який сумлінно та добросовісно ставився до виконання своїх функціональних обов’язків.

“У професійній діяльності суворо дотримувався законності. У стосунках з колегами по роботі був тактовним та уважним, користувався авторитетом та повагою у керівництва та серед особового складу. Висловлюємо співчуття рідним та близьким Дениса Юрійовича. Світла пам’ять”, – йдеться в повідомленні.

При цьому інформації про причини смерті поліцейського наразі немає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...