facebook

“На фронті загинув українській воїн “Денис Юшко

На Донбасі загинув воїн ЗСУ з Миколаївщини: названо ім’я

На Донбасі загиинув воїн ЗСУ з Миколаївщини

У зоні бойових дій на сході України 8 квітня загинув воїн Збройних сил України Денис Юшко із села Новобогданівка Миколаївського району, Миколаївської області.

Про трагедію написала пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації у Facebook. На втрату відреагував і президент України Володимир Зеленський.

“8 квітня 2021 року, під час виконання службових обов’язків, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, матрос військової частини А2802 (36 окрема бригада морської піхоти) Юшко Денис Павлович отримав вогнепальне кульове поранення голови, несумісне з життям”, – сказано у повідомленні.

Відомо, що 31 травня юному захиснику мало б виповнитися лише 23 роки – він не дожив до дня народження трохи більше місяця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Місцева влада Миколаївщини висловила співчуття рідним і близьким загиблого й наголосила, що його ім’я вічно житиме в серцях українців.

Про загибель воїна написали у Facebook і його побратими із 36 бригади ЗСУ. Вони розповіли, що Юшка убив ворожий снайпер.

“Після проходження строкової служби з 2019 року служив за контрактом у лавах морської піхоти. Відтоді морпіх із гідністю боронив рідну землю. Весь особовий склад 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського Військово-морських сил ЗСУ глибоко сумує та висловлює щирі співчуття рідним і близьким Дениса. Світла пам’ять воїну! Навіки в строю…” – зазначили у некролозі.

Нагадаємо, у штабі ООС розповіли, що 8 квітня російські окупанти відкривали вогонь з артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї біля населених пунктів Піски та Водяне. Саме під час цих обстрілів і загинув український морпіх.

На Донбасі загинув Денис Юшко

Загинув морпіх ЗСУ Денис Юшко

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...