facebook

Народився перший в світі хлопчик із трьома пенісами

“Зайві” два пеніси хлопчикові видалили.

У місті Дахук (Ірак) народився хлопчик із трьома пенісами. Лікарі зазначають, що це перший зафіксований випадок тріфалії в історії.

Як пише New York Post, наявність двох статевих членів (дифалія) виникає приблизно в одному випадку на 5-6 млн новонароджених: вперше подібне захворювання було описане ще в 1609 році. Однак у хлопчика з Іраку виявили цілих три пеніси.

До лікарні хлопчика привезли батьки, коли малюку було три місяці. Вони були впевнені, що в їхньої дитини запалення мошонки. Однак під час огляду лікарі зрозуміли, що у нього росте ще два пеніси. В жодному з них не було уретри, а тому медики видалили зайві геніталії. Огляд хлопчика не показав жодних ускладнень після операції – зараз з ним все добре. З якої причини у хлопчика виросли ще два члени — невідомо. Вагітність перебігала нормально, мати не приймала наркотики, як спочатку припустили лікарі, а в родині не було випадків генетичних мутацій.

“Наскільки нам відомо, це перший зареєстрований випадок з трьома пенісами або трифалією”, – написав доктор Шакір Салім Джабал в дослідженні, опублікованому в Міжнародному журналі хірургії. Раніше про народження дитини з трьома членами повідомляли в Індії, але підтвердити цю інформацію неможливо, оскільки цей випадок не було задокументовано в медичних журналах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...