facebook

Онкохворий хлопчик виготовляє свічки, щоб зібрати кошти на лікування

Вже четвертий рік 14-річний Арсен Цицик з Здолбунова, що на Рівненщині, бореться з важкою недугою. Хлопчик вирішив допомогти батькам, зібрати кошти на власне лікування.

Повідомляє ITV.

Кісти в легенях призвели до основного захворювання. По всьому тілу Арсена є маленькі мікропухлини.

“З вигляду повноцінна здорова дитина, а насправді в легенях є кісти, які спричинили основне захворювання. По всьому тілі є маленькі прищики. Кожен прищик – це маленька мікропухлина, захворювання мутувало і в кров“, – розповідає мама хлопчика Наталія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хлопчик вирішив допомогти батькам зібрати кошти на власне лікування, тому робить ароматизовані свічки. Свічки Арсена справді неймовірні, важко повірити, що їх робить підліток.

“Наразі знову шукаємо вихід у лікуванні, щоб припинити активне розповсюдження мікропухлинок. Пройшли велику кількість хіміотерапії. Та приймаємо таблетовану хімію. Арсену будуть капати Блазтер, кальціозамінник для заповнення дир у позвоночнику. Після чого буде проведенаоперація по взяттю біопсії з голови мікропухлинок та буде робитися ряд дороговартісних аналізів у лабораторії SSD. Після отриманих результатів будемо їхати до Києва для проходження ПЕТ КТ, тоді будемо вирішувати подальший план лікування“, – повідомила мама Наталія.

Щоб купити свічки потрібно написати мамі хлопчика у Фейсбук.

Реквізити для допомоги Арсену

Карта приват 4149 4991 4054 2174 Киричик Наталія Миколаївна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...