facebook

Ковід відкрив полювання на дітей: ситуація з вірусом наближається до критичної, подробиці

В українській столиці критична ситуація з ковідом – джерело.

Про це заявив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан, передає “Обозреватель”. За його словами ліжка в лікарнях для хворих ковидом є, але з киснем ситуація критична. Фактично щогодини в комунальних установах розгортаються додаткові ліжка. На даний момент ліжковий фонд Києва офіційно становить понад 5 500 ліжок.

Олег Рубан заявив, що вірус почав викликати захворювання, перш за все, у молоді дітей і підлітків.

“Реєструються випадки у людей від 20 до 40 років. Інкубаційний період цього збудника – від 3 до 7 діб. На жаль, на 7-у добу при самолікуванні можуть бути ускладнення, в результаті чого потрібне складне лікування із забезпеченням реанімаційного обладнання”, – пояснив Рубан. Раніше ми писали, що в Україні померла породілля, яка виношувала двійню – жінка була хвора ковидом. Дівчина мала вкрай важку пневмонію з тотальним ураженням легень. За словами начальниці управління охорони здоров’я Миколаївської міськради Ірини Шамрай, жінка померла після пологів – новонароджені зараз знаходяться під наглядом лікарів обласної дитячої лікарні.

“Жінка була з Вознесенська… розтин показав важку ковидну пневмонію. Тотальна поразка обох легень”, – розповіла Ірина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Шмигаль розповів, коли українці отримають карантинні виплати: “потрібно зареєструвати…” Як повідомляла Politeka, Степанов повідомив про вихід України на пік третьої хвилі коронавірусу: що це означає Також Politeka писала, що жорсткий карантин продовжили до травня, озвучена дата: де локдаун триває і що заборонено місцевою владою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...