facebook

Дівчина хотіла зняти відео з вогнем, щоб виставити в Інтернеті, але раптом усе її тіло спалахнуло

23-річна танцівниця Еббі Квіннен емоційно розповіла, як боялася, що вмирає, коли вони відчайдушно боролася, щоб загасити полум’я.

Вона вперше розповіла про своє страхітливе випробування під час трюку, призначеного для соціальних мереж, який пішов неправильно і залишив у неї опіки третього ступеня, що вимагало трансплантації шкіри.

Про неї написала британська газета thesun.

Еббі, відчайдушно намагаючись стримати сльози, розповіла про страшну пригоду: «Ми з Ей Джеєм хотіли зробити відеоролик для шанувальників, який можна подивитися вдома. Це мало бути популярне відео в Інтернеті, тому ми проводили тестовий запуск на кухні, який я збиралася зняти. Та раптом моє волосся загорілося, за лічені секунди полум’я поширилося на маківку, і тіло спалахнуло. Це був такий шок, що важко передати. Я кричала, панікувала, опустилася на підлогу і котилася, щоб спробувати загасити вогонь. Я бачила, як моє життя спалахнуло на очах. Я ніколи не думала, що щось подібне станеться зі мною. Перше, що я спитала свого хлопця: «Чи буде моє обличчя в порядку? Ти все ще любиш мене?» Я тремтіла від жаху»

Стрес від інциденту призвів до того, що дівчина не могла спати і їсти, їй потрібно було приймати 27 таблеток на день, щоб впоратися з болем.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Трагедія сталася у Лондоні у квартирі 26-річного Ей Джея. Пара хотіла зняти відео про те, як розрізати скляну пляшку навпіл, щоб використовувати її як вазу.

Ризиковий трюк передбачав занурення мотузки в горючий хімікат, обмотування її навколо пляшки та підпалювання.

Спроба зробити це закінчилася тим, що пляшка підірвалась, а волосся та одяг Еббі загорілися.

«Як тільки Ей Джей запалив полум’я до мотузки, вогонь раптово спалахнув усюди, – пригадала дівчина. – Я кинувся на підлогу, а він бігав з мокрими рушниками, щоб накрити мене. Я глянула на підлогу і побачила на ній своє випалене волосся. У мене був жах. Нам довелося відрізати ножицями одяг, який я мала на собі, бо він прилипав до шкіри, яка вкривалася пухирями».

Еббі отримала опіки другого ступеня обличчя та опіки третього ступеня тіла, через що їй провели три операції з трансплантації шкіри.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...