facebook

Дощі з грозами замучать українців, пощадивши всього кілька областей: кому пощастить з погодою

Погода в Україні 22 квітня засмутить українців дощами з грозами – джерело.

Як передає Politeka.net, вже кілька днів в Україні йдуть проливні дощі, які зрідка змінюються сонячною погодою.

Наступні кілька днів не стануть винятком. Правда, деякі області все ж зможуть зітхнути спокійно. Так, у західних, північних і східних регіонах у четвер очікуються сильні дощі з грозами. При цьому температура повітря буде прийнятною. На Заході стовпчики термометра прогріються до 12-15 градусів тепла. У східних регіонах буде трохи тепліше – до 15-17 градусів.

Негода в четвер пощадить лише кілька областей в центрі і на півдні країни. Там очікується сонячна погода і висока температура. Дощів 22 квітня не очікується в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Кропивницькій та Дніпропетровській областях. Температура повітря в цих регіонах коливатиметься в районі 15-18 градусів. У Києві 22 квітня очікуються дощі з грозами. Температура повітря вдень очікується в районі 16-18 градусів.

Додамо, що в п’ятницю опади обрушаться на всі області, а вже на вихідних західні регіони зможуть перепочити від дощів і насолодитися сонцем, проте температура повітря трохи впаде.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадавши, українську землю засипає снігом посеред весни: де вирує негода, фото і деталі. Як повідомляла Politeka, перші весняні грози прогримлять в Україні: де і коли розгуляється стихія. Також Politeka писала, що дощі не дадуть українцям розслабитися, пощастить лише чотирьом областям: кого «пронесе».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...