facebook

Rzeczpospolita: Путін мріє, щоб саме США зробили Україну колонією Росії

Російський лідер живе в своєму уявному світі, де українці взагалі не мають власного суспільства, поглядів, емоцій чи прагнень, а лише виконують чиїсь команди.

Сім років тому канцлер Ангела Меркель намагалася вести переговори з російським лідером про кінець війни в Україні. Пізніше, зламавшись, вона сказала тогочасному президенту США Бараку Обамі про Володимира Путіна: “Він живе в паралельному світі”. Так воно і досі.

Про це пише Rzeczpospolita. Під час щорічного звернення Путін запропонував наступне: за нову угоду про ядерне роззброєння він хоче Білорусь і Україну в російській сфері впливу. Щоправда, він нічого не сказав про те, як саме збирається поширити свою владу на Київ, який вже 7 років веде з ним війну. Але зважаючи на загальний стан думок кремлівської еліти, можна уявити собі цей процес.

“Нав’язування його волі українцям Путін доручає Вашингтону. Тільки з ним він збирається креслити на мапах межі своєї імперії. Москва визнає лише великі держави, а малі повинні коритися. Вашингтон повинен був би просто віддати наказ своїм “імперіалістичним прихвостням” в Україні, щоб поклонилися Володимиру Путіну. На його думку, цього цілком вистачить”, – йдеться в статті.

Російський лідер вважає, що українці самі з себе нічого не представляють. У них немає власних прагнень, поглядів, емоцій. Вони лише виконують накази. Людьми певною мірою він визнали лише тих, хто викрикує проросійські гасла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Такі поняття, як “суспільство”, “громадські рухи” чи навіть “спонтанність” для нього цілком чужі. Все заздалегідь заплановане могутніми силами, які приховують свою ідентичність. Напевне, йому було б добре серед прихильників QAnon чи виборців Дональда Трампа”, – йдеться в статті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...