facebook

Вихователька “замурувала” дитину в туалеті дитсадка: втомилася від постійного сміху

Туалет дошкільного закладу, мабуть, використовувався в якості карцера

З Дніпропетровської області прийшли доволі тривожні новини. Так, у місті Кривий Ріг вихователька в дитячому садку закрила дитину в туалеті через… увага… через сміх. Мати хлопчика розповіла в мережі, що вихователька сама повідомила про таке покарання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу “Народний ревізор” і публікації шокованої матері в мережі Facebook.

“Діти виконували вправу. Потрібно було скласти пропозицію, а син почав сміятися. Вихователька не знайшла іншого варіанту покарання, окрім як вигнати його в туалет”, – пише мама дитини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Син розповів мамі, що інший хлопчик сказав щось смішне, а він просто засміявся. Через це вихователька відправила першого хлопчика в кут, а сина жінки — в туалет, який, мабуть, використовується в дитячому садку в якості карцера. Ось такі методи виховання.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві батьки учнів однієї зі шкіл скаржаться на те, що їх змушують оформляти картки “ПриватБанку” для оплати харчування дітей. Про це повідомили у спільноті “Батьки SOS” в соціальній мережі Facebook. Як зазначається, йдеться про столичну школу №250. Там батькам повідомили, що за харчування в шкільній їдальні діти тепер зможуть розраховуватися виключно картками “ПриватБанку”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...