facebook

Зеленський: все йде до того, що зустріч з Путіним буде

Президент Володимири Зеленський заявив, що наразі все йде до того, що зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним відбудеться.

Джерело: Зеленський на брифінгу 26 квітня

Пряма мова: “Мені здається, що все йде до того, що ця зустріч відбудеться”.

Деталі: Зеленський нагадав, що запропонував Путіну зустрітися на Донбасі. За його словами, президент РФ “підтвердив бажання зустрітися, але запропонував зустрітися у Москві”.

Зеленський розповів, що “вже дав завдання керівнику Офісу президента Андрію Єрмаку, щоб він з’єднувався з адміністрацією президента Путін і щоб вони знайшли порозуміння, терміни і місце чи місто”, де президенти зможуть зустрітись.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зеленський також висловив думку, що “головне – це суть, про що, а де, коли – це вже деталі”.

Передісторія:

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним “у будь-якій точці українського Донбасу” та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Путін натомість запропонував зустрітися Зеленському в Москві “в будь-який зручний час”, але відмовився обговорювати проблему Донбасу. Він наполягає на тому, що Київ має вести перемовини із керівниками так званих “республік”.

Зеленський знову заявив, що хоче двосторонньої зустрічі із президентом РФ Володимиром Путіним, наголосивши, що місце зустрічі не так важливе, як її зміст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...