facebook

Кілька днів жив із закатованими родичами: 16-річний юнак зарізав власних батьків та 8-річного братика

Вчора, 26 квітня до поліції звернулась жінка, та розповіла, що її син близько 3 днів не виходить на з’язок, він мешкає на вул Ревуцького. Також, жінка повідомила, що разом з сином проживає дружина та діти

В Києві 16-річний юнак завдав зарізав власних батьків, та 8-річного братика, внаслідок чого вони загинули.

Про це повідомдяє відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці відправились за вказаною адресою для встановлення усіх обставин. На місці правоохоронцями було вирішено задіяти працівників ДСНС, для аварійного відкриття дверей помешкання.

Потрапивши у помешкання, правоохоронц виявили тіла господарів помешкання, та їх малолітнього сина, у всіх були ознаки насильницької смерті. Усі троє – місцеві мешканці 1971, 1979 та 2012 років народження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як вдалось з’ясувати оперативникам, до скоєння потрійного вбивства причетний 16-річний старший син вбитого подружжя. Правоохоронцям вдалось затримати підлітка, під час відпрацювання району. Біля себе молодик мав знаряддя вчинення злочину, ніж. Його вилучили та направили на експертизу.

З’ясувалось, що підозрюваний під час чергового конфлікту з батьками спочатку спричинив ножем смертельні поранення своєму батьку та матері, а потім так само вбив малолітнього брата. Після скоєного зловмисник ще декілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, він вдався до втечі.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Найближчим часом фігуранту буде повідомлено про підозру та суд обере йому запобіжний захід. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі“, – повідомив керівник столичного главку Андрій Крищенко.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...