facebook

“Я готова встати на коліна перед кожним щоб вона жила”: молода дівчина просить врятувати маму в якої важка форма COVID-19

Молода дівчина Анжеліка Семенова просить врятувати її маму в якої виявили Covid-19, жінка перебуває під апаратом штучного дихання. Стан жінки важкий. Кожного дня на лікування йде велика сума грошей, тому дівчина просить небайдужих допомогти врятувати її маму.

Відповідний допис з проханням про допомогу дівчина опублікувана на своїй стоірнці в Instagram – angelina.semenova.

“Це моя мама, вона зараз в реанімації у важкому стані. Ковід не обійшла стороною! Я не вмію просити допомоги, але ця та ситуація коли вона життєво необхідна!

У неї двостороння пневмонія, (КТ не робити, в лікарні немає) сатурація 40 без кисню, це дуже низька. З киснем 90-93! Вона під маскою 24 години на добу, вона нічого не їсть у неї немає сил. Кефір, сік, вода і бульйон все що може поїсти і то через трубочку бо без маски вона не може. Сьогодні вночі їй різко стало погано, вона почала задихатися. Реанімація її їли встигла врятувати. Чи не допомагало нічого. Такі напади вже були. Просто мені про це не говорили.

Вона мені написала вранці: “Я вмираю”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На жаль їй не легше її стан важкий (зі слів лікарів) вона самий тежело пацієнт з усіх в лікарні! Такого ковіда лікарі ще не бачили!

Кожен день по мимо медикаментів для підтримки її здоров’я в боротьбі з цією гидоту. Ми замовляємо кисень для неї, щодня він нам обходитися в 2 000 ~ 3 000 грн. Ще потрібні препарати, для щоденної підтримай в цій боротьбі! У сумі за тиждень ми витратили більше ~ 24 000 грн. Їй вкололи укол з резерву лікарні який стоїть 10 000 грн цей укол запобігає мутацію ковіда в організмі. Я прошу вас, допомогти мені і моїй мамі ніж зможете 40,80,100 грн це теж допомога!

Моя карта:

ПриватБанк 4149 4393 1219 6706 Семенова Ангеліна Андріївна

Моно Банк 5375414128035036 Семенова Ангеліна Андріївна

Будь ласка допоможіть моїй мамі вижити! І швидше повернутися додому. Я молю Бога кожен день, що б їй стало легше і вона сама почала дихати я готова встати на коліна перед кожним що б вона жила.” – йдеться в дописі дівчини.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...