facebook

“Божий знак”: у небі над одним з міст Львівщини віряни побачили силуети чоловіка та жінки

Мережею поширюється фотографія, зроблена 26 квітня у м. Золочів Львівської області. На світлині видно природне явище – хмара, з якої простежується фігура чололовіка зі схиленою головою, над яким стоїть жінка

Відповідну фотографію оприлюднила вірянка Оксана Крипніцка.

“Тільки, що я це побачила та сфотографувала!!! вул. Шевченка … ви те саме бачите, що і я, мене переповнюють емоції”, – зазначила жінка.

Фотографія зроблена 26 квітня у м. Золочів
У мережі розгорнулася бурхлива дискусія. Одні припускають, що у зображенні можна побачити Ісуса Христа і Діву Марію та висловлюють своє захоплення.

“Молилася вервицю і згадувала цю фотографію,що ти зробила, і настільки мене огорнуло мурахами, відчуття благословення”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В Святому письмі є виразно записане будуть знаки на небі і землі. Але люди сучасні цього не бачать. Все виправдовують чимось іншим як в одному коментарі це просто хмари і уява. Ми просто в сучасному світі не хочемо побачити і почути що Господь хоче нам сказати. Не хочемо каятись. Мати Божа стільки разів обявляється в різних куточках світу плаче і просить про молитву піст за грішників про навернення світу але ми в це також не віримо це так само як жив Ісус навчав і робив чуда а люди і так не вірили хоча бачили і Його розіпяли”.

“Насправді це Божий знак”.

“Це велике чудо побачити Марію. Збільшивши фото можна побачити образ Марії, аж мурашки по тілу пішли. Це добрий знак. Допоможи нам, Маріє і прости всі гріхи”.

“Бачу Ісуса, він сидить і читає. Дякую тобі Спасителю, прости нас грішних”.

Інші користувачі мережі поставилися доволі скептично до природного явища.

“Це всього лиш хмари, а фантазія в усіх різна, хто, що хоче побачити, той те і побачить. Головне,щоб віра в серці була”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...