facebook

“Бабуся стояла на колінах біля онука. Важко було дивитися на це”: вантажівка переїхала дитину на самокаті

За попередньою інформацією двоє дітей їхали на електросамокаті велосипедною доріжкою. В цей час в попутному напрямку по автодорозі рухався вантажний автомобіль. В момент з’їзду електросамоката на проїжджу частину сталося зіткнення з вантажівкою, яка здійснювала маневр повороту. Внаслідок цього під колеса авта потрапив один з хлопчиків.

У місті Вінниця 10-річний хлопчик, який катався на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки. На превеликий жаль дитину не вдалося врятувати.

Журналістам «20 хвилин» вдалося поспілкуватися з очевидцем автопригоди. Тарас розповідає, що проїжджав повз вулиці Данила Нечая, помітив, що сталася ДТП й почав знімати все на камеру.

“Зупинився, спитав, що сталося. На місці ДТП побачив батька загиблого хлопчика і його бабусю, а також хлопців, які теж там каталися. Хлопчата їхали на самокатах, а в цей час водій МАЗу повертав у провулок по вулиці Данила Нечея. Один встиг відскочити, а інший чи-то впав, чи що. Але сталося так, що він закотився під заднє колесо. Водій не побачив цього і повноцінно повернув у провулок. Машина велика і він навіть не відчув, що переїхав малого,” — розповідає очивидецб події.

Тарас також зазначив, що діти були віком до десяти років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Батько дивно себе поводив, мабуть, в шоковому стані він щене усвідомив, що сталося з його дитиною. А бабуся стояла на колінах біля онука. Важко було дивитися на це, — каже Тарас. — Страшно було навіть дивитися йому у вічі.”

Як зазначають у поліції, водій був тверезий. У кермувальника були відібрані зразки крові.

Нині 53-річного водія вантажівки помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Фото з місця події:

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...