facebook

В Україні з’явилося нове свято, яке вперше відзначать вже у травні

Свято відзначатимуть щорічно 25 травня. В Україні започатковано нове свято – День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації. Відповідний указ сьогодні оприлюднено на сайті Офісу президента. 

Свято відзначатимуть щорічно 25 травня. Воно встановлене з урахуванням значення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для забезпечення національної безпеки та захисту державного суверенітету.

«Постановляю установити в Україні професійне свято – День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, яке відзначати щорічно 25 травня», – йдеться в документі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, 14 квітня Кабмін погодив запровадження нового професійного свята – Дня Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації. У пояснювальній записці йшлося, що нове свято «дасть можливість довести до відома широких верств населення реальне завдання та призначення підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Запропонована дата обґрунтована тим, що цього дня у 2006 році постановою Кабміну від 25 травня 2006 року №734 «передбачено утворення Адміністрації Держспецзв’язку як центрального органу виконавчої влади».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...