facebook

Ірина Білик розлучається з чоловіком: а що ще робити?

Ірина Білик повідомила несподівані новини про особисте життя. Вона розлучається зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим. За словами зірки, ініціатором розставання була вона, адже чоловік вже рік не приїжджав до неї з дитиною.

Про це виконавиця розповіла в програмі “Мій секрет” з Машею Єфросиніною.

“Ми з Асланом розлучаємося. Ініціатором була я, а що ще робити – Аслан не приїжджав до нас з Табризом вже рік. Хоча я його і він мене любить. “Вона Зірочка моя, вона самотня” – якось так…”, – поділилася співачка.

Ірина розповіла, що вважає Аслана кращим з чоловіків, незважаючи на те, що їхні стосунки не склалися.

“Він найкращий з усіх чоловіків, які у мене були. Я зрозуміла, що це батько моєї другої дитини. В Україні ні від кого більше я не хочу дитини. Тому я сказала йому по телефону, що хочу подарунок від нього – дитину. Пройшов місяць і він сказав, що готовий. І запропонував мені стати його дружиною”, – розповіла Білик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також вона повідала історію їхнього знайомства і пояснила, чому він їй так сподобався.

“Було 40 днів як померла Людмила Марківна Гурченко. І я дивлюся програму про неї, її смерть і того молодого чоловіка, який дав їй друге життя. Я один раз побачила його обличчя – і все. У мене голос в голові “він тобі потрібен, ти повинна його знайти”. Я знайшла через подругу його номер телефону і набрала. Я замовила у нього кліп на пісню “Я твоя маленька дівчинка”. Він зняв мене такою, якою ніхто не міг показати. Я йому заплатила 50 тисяч доларів за два дні. Це був найдорожчий кліп за всю мою кар’єру”, – згадує співачка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...