facebook

Світле свято Воскресіння Христового: топ привітань у віршах і прозі

Свято – гарний привід привітати не тільки рідних та близький, а й тих людей, спілкування з ким з якихось причин “загубилося”.

Ось-ось віряни східного обряду відзначатимуть світле свято, яке символізує торжество життя над смертю, – Воскресіння Христове. Великдень – це найдавніше християнське свято, головне свято богослужебного року.

Цей день заведено зустрічати радісно та веселитися. А ще свято – гарний привід перепросити у тих, кого образили, пробачити усім кривдникам та привітати рідних, друзів, знайомих зі світлим Воскресінням Христовим.

Ми підготували декілька варіантів привітань до Великодня.

Христос воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні та завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов’ю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

***

Вітаю з цим світлим святом. І в цей недільний день хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокій, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені та веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі й образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

***

Вітаю з Великоднем та в це чудове свято хочу побажати йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Нехай ніжний аромат здобних пасок, яскраві фарби яєць, дзвінкий сміх і світлі посмішки близьких наповнять цей день справжнім дивом і прекрасним настроєм.

***

У це світле християнське свято Великодня, хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри та духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дія будуть праведними, нехай ви й ваші близькі живуть тільки у згоді з богом і з самим собою! Христос воскрес!

***

Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос воскрес! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхальної радості, посмішок, добрих облич, близьким здоров’я, тепла дому, трепетної радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Хай воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Вас Господь!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...