facebook

У Росії учні влаштували стрілянину в школі: багато загиблих(фото)

Сьогодні в школі № 175 в Казані озброєний учень влаштував стрілянину. Влада повідомила про загибель 8 людей, в Татарстані після стрілянини 12 травня оголошено днем жалоби.

Що сталося

У гімназії на вулиці Джаудата Файзі учень проник до школи зі зброєю. Він почав стріляти в навчальному закладі.

Діти, які знаходилися всередині будівлі, отримали сигнал сховатися і лягли на підлогу, при цьому були чутні стрілянина і гуркіт. Евакуюватися їм допомогли співробітники ОМОН і рятувальники.

Жертви стрілянини в школі

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За останніми даними російських ЗМІ, загинули щонайменше 11 людей, 32 людини постраждали. Повідомляється, що двоє із загиблих в казанській школі розбилися, вистрибнувши з вікна.

У той же час, в прес-службі президента Татарстану повідомили, що в результаті стрілянини в школі в Казані загинули 8 людей, 20 постраждали.

“Ми втратили сімох дітей. Учні восьмого класу – четверо хлопчиків, три дівчинки. Вони загинули тут, на третьому поверсі. Зараз 12 дітей і четверо дорослих знаходяться в госпіталі. Терорист арештований, 19 років”, – сказав президент Татарстану Рустам Мінніханов.

Стріляв в 175-й гімназії Ільназ Галявієв, який навчається в цьому закладі. Його затримали. Слідство призначить нападнику на школу в Казані психолого-психіатричну експертизу.

Як повідомляється, у хлопця, який влаштував стрілянину в школі в Казані, зброя була зареєстрована офіційно. Раніше ЗМІ повідомляли, що стрільців було двоє, проте в МВС сказали, що він був один.

У Казані серед загиблих від рук 19-річного Ільназа Галявієва – учні восьмого класу, педагог.

Кількість жертв стрілянини в школі №175 російського міста Казань зросла до дев’яти. Про це заявив президент Татарстану Рустам Мінніханов, пише ТАСС.

За словами Мінніханова, загинули семеро учнів восьмого класу, вчитель і ще одна жінка.

“Ми втратили сімох дітей. Це восьмикласники. Чотири хлопчики і три дівчинки. Крім цього, втратили одного вчителя. І ми втратили ще одну жінку. В цілому ми втратили дев’ятьох осіб”, – сказав він.

Убита вчителька англійської мови гімназії №175 26-річна Ельвіра Ігнатьєва

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...