facebook

“В авто мав бути і старший син”: з’явилося фото сім’ї, яка загинула у ДТП (ФОТО)

В страшній ДТП, вчора, 9 травня, поблизу села Колоденка на Рівненщині загинула сім’я з м. Рівне. Андрій і Вікторія Герасимчук одружилися лише два роки тому і дуже чекали спільної дитини. Їм було лише по 35 років. Пара працювала на залізниці. Про це кореспонденту “Сьогодні” розповіла одна з родичок загиблих.

Півтора місяці тому у пари нарешті народився такий бажаний і очікуваний син – Тарасик. Вчора, у той злощасний для них день, Провідну неділю, вони їхали на своєму авто Audi A4 на кладовище. І ця дорога стала для них останньою. Андрій і син Тарас загинули в момент зіткнення із мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter на зустрічній смузі. Вікторія дивом ще прожила деякий час, але через травми, несумісні з життям, померла у операційній.

Дивом пощастило старшому сину Вікторії від першого шлюбу. Хлопчику 13 років і він мав з мамою, вітчимом та братиком також їхати в ту поїздку, але батьки в останній момент передумали брати його з собою, що врятувало дитині життя, але залишило його сиротою. Водій мікроавтобуса із численними травмами, забоєм легенів та черепно-мозковою травмою знаходиться у лікарні в Рівному. На щастя, загрози його життю вже немає, але його готують до операції. Поховають загиблу сім’ю завтра, 11 травня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...