facebook

На Львівщині дівчинці-сироті рак знищує ногу, потрібна допомога на термінову операцію

Рак, який виявили у Діани Радиш, знищив колінний суглоб та кістки. Щоб уникнути ампутації потрібен ендопротез.

Про це повідомляє Твоє місто.

Небайдужих львів’ян просять допомогти 19-річній Діані Радиш, в якої раніше виявили невиліковну хворобу очей, а тепер ще й рак. Зараз є загроза повної ампутації ноги. Щоб цього уникнути, дівчині можуть вставити спеціальні металеві ендопротези. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Благодійний фонд «Крила надії».

Дівчина пише вірші, вчиться грі на гітарі, чуттєво і талановито співає, ділиться своєю творчістю через особистий блог, а зараз бореться за своє життя. Змалечку її виховувала тітка, бо маму позбавили батьківських прав, а батька забрала важка хвороба. Через невиліковну хворобу обох очей (дівчина повністю втратила зір на ліве і частково праве око) їй довелося відмовитися від мрії навчатися в медичному коледжі. Тепер у дівчини виявили рак, який знищив колінний суглоб і сусідні кістки. Є загроза повної ампутації ноги. Цього можна уникнути, якщо вставити спеціальні металеві ендопротези, які можуть замінити пошкоджені кістки, суглоби і врятувати ногу.

Вартість ендопротезу становить 476,5 тис. грн. Така сума для дівчинки-сироти дуже велика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«26 травня у Діани буде День народження. Уявіть, як було б чудово, якби у цей день вона відчула увагу і турботу сотень людей, які всі разом подарують їй диво – можливість одужати і ходити», – йдеться у повідомленні.

Реквізити для допомоги Діані Радиш:

IBAN UA733052990000026005041005761 код ЄДРПОУ 35620901

Зібрано 200 000 грн. Бракує ще 276 500 грн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...