facebook

Медогляди для вступу в 1 клас: що потрібно

Національна служба здоров’я України дала роз’яснення щодо медоглядів, які потрібно пройти дітям для зарахування у перший клас.

Така інформація з’явилася на фб-сторінці служби. Для вступу в 1 клас потрібно подати медичну довідку № 086-1/о. У довідці міститься висновок про стан здоров’я дитини, діагноз, групу на фізкультурі та рекомендації відповідно до клінічного протоколу медичного догляду за дітьми віком від 3 до 17 років. ⇒ Порядок здійснення медичного обслуговування учнів у школах Де отримати довідку Довідки видає сімейний лікар або педіатр, з яким у дитини укладена декларація. Лікар моде спрямувати дитину до інших спеціалістів, чиї висновки також потрібні для огляду.

Яких лікарів потрібно відвідати дитячий хірург; дитячий ортопед-травматолог; дитячий офтальмолог; стоматолог; інші спеціалісти за показаннями; аналіз крові на гемоглобін; інші аналізи за показаннями. Діти, які вже навчаються в школі, мають проходити медичний огляд раз на рік, але не обов’язково перед початком навчального року. Крім того, діти з 7 до 17 років мають проходити медичний огляд раз на рік, але не обов’язково перед початком навчального року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...