facebook

Володимир Зеленський назвав умови для балотування вдруге на посаду президента

Президент Володимир Зеленський назвав умови для балотування вдруге на посаду глави держави. Про це він сказав на пресконференції, присвяченій двом рокам його президентства.

Главі держави поставили запитання, чи піде знову в президенти, на що він спочатку «перевів стрілки» на інші теми.

Але на уточнююче запитання журналіста, чи буде відповідь щодо другого терміну, президент відповів: «Рано відповідати».

Також на пресконференції президента попросили прокоментувати слова мєра Києва Віталія Кличка, що нібито Банкова розглядає столичного градоначальника можливим конкурентом на наступних президентських виборах. На це Зеленський відповів: «По-перше, ще ніхто не вирішив йти на другий термін…».

Під кінець пресконференції йому знову поставили це питання. Президент зазначив, що ще навіть не пройшло половини першого його терміну, щоб думати про другий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я вважаю, що ми багато встигли. Є багато обіцянок, і я не хочу, щоб вони залишилися в історії. Моє бажання піти на другий термін буде повністю збігатися з бажанням суспільства. Це буде залежати від тих речей, які я зробив або не зробив. Подивимося, як буде… Упевнений, що після мене буде ще кращий президент, ніж я», – сказав Зеленський.

Як відомо, Зеленський ще до того, як став президентом, неодноразово заявляв, що йде на Банкову на п’ять років – один президентський термін. У той же час під час пресконференції за підсумками року своєї роботи в травні минулого року Зеленський називав умову, за якої знову піде в президенти. За один президентський строк не встигнути здійснити всі плани, визнав голова держави.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...