facebook

Під Миколаєвом син-підліток майора колонії влаштував стрілянину за кермом авто, і “похвалився” відео

Під Миколаєвом у Вознесенську неповнолітній син майора, начальника виправної колонії, влаштував стрілянину за кермом автомобіля. Те, що відбувається, зняв на відео інший молодий чоловік в салоні транспорту, після чого кадрами “похвалився” в мережі сам підліток-стрілець.

Про це 25 травня передає видання “Вознесенський Вісник” на сторінці в Facebook.

Випадок стався на вулиці Тімірязева на мікрорайоні Болгарка.

На ролику видно, як хлопець висовує руку з пістолетом з вікна, проїжджаючи повз перехожого, після чого чути звук пострілу на мить лунає спецсигнал. Втім, не ясно, чи включали сирену саме в цій машині.

ВІДЕО ТУТ

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією журналістів, той, хто стріляв зі зброї з вікна машини, є сином правоохоронця, майора Дмитра Чорного. Хлопця звуть Вадим. Ролик зі своїм “ковбойством” він розмістив в Instagram, але зараз аккаунт “dimich05075” є закритим.

У декларації Дмитра Чорного за 2019 рік вказано, що правоохоронець володіє автомобілем ВАЗ 21214 (Нива).

“Але, як нам стало відомо від жителів міста, його син Дмитро має особисту машину ВАЗ 21099 на якій вільно пересувається вулицями міста, яка найімовірніше і було зафіксована на відео”, – йдеться в публікації.

На аватарці Instagram-профілю Вадима чорного зображений ВАЗ з держномером”ВЕ 5767 СІ”.

У коментарях до публікації користувачі мережі зазначають, що поліція, яка прибула на місце інциденту, не бажала проводити перевірку, а також обурюються через подібну витівку підлітка.

А я то думаю, чому поліція приїжджає на виклик і вимагає писати про те, що не потрібно проводити перевірку і все тихо… зрозуміла, то син! Наступного разу викликати поліцію не будемо, а будемо діяти більш рішуче! Скільки можна боятися за своє життя і життя свого маленького сина.
Справжній полковник!
Ну-ну, синок…
Малолітній ви**док

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...