facebook

«Замовкни вже та ходи зі мною»: у Києві випадкова перехожа завадила викраденню дитини

У Києві випадкова перехожа завадила викраденню хлопчика, пише ТСН.

Жінка розповіла, як 28 травня близько 17:00 між зупинками «Райдужний» і «Ватутіна» на проспекті Шухевича, вона помітила, що якийсь чоловік, років 35, жорстко тягне хлопчика, років 10 на вигляд, до машини.

«Підібралась ближче і чую: «Дядю, відпустіть мене, я вас не знаю». А той каже: «Замовкни вже та ходи зі мною». Людей у радіусі кількасот метрів не було і часу на витягання телефона, дзвінки у поліцію тощо також, бо до машини залишалось кілька метрів. Вона там була одна і пікнув замок. Але, головне, я чітко зрозуміла, що це викрадення чужої дитини. Тоді я пішла ва-банк. Підбігаю до них, шарпаю малого за рукав так, що навіть той мужик у шоці, і вдаю знервовану маму. Сварю малого: «Ну скільки можна тікати!? От що мені з тобою робити?! Вдома з тобою поговоримо!». Оторопілий виродок дивиться на мене і в жаху мчить до машини та тікає, а я просто не встигаю ні сфотографувати його, ні запам’ятати номер. Але це точно був оливковий «Ланос», – пише Юлія Л.

Хлопчик тим часом розповів, що був на додатковому занятті у своєї вчительки, заняття в останній момент скасували. У хлопчика розрядився телефон і він не попередив маму, щоб прийшла по нього, тож вирішив сам піти додому.

«У мене був павербанк, ми увімкнули його телефон і він набрав маму. Нажахана жінка примчала за хвилин 10 і мало руки мені не почала цілувати. Того чоловіка малий не знав. Він причепився до дитини просто серед вулиці. Чому вчителька його самого відпустила, я не додумалась з’ясувати», – додала жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Юлія додала, що якась невідома сила змусила її вийти на зупинку швидше, пройтись додому пішки, та ще й повернутись трохи назад, щоб пройтися новою частиною парку, яку ще доробляють. «І сама не знаю, як я в той момент не розгубилась і зробила так, як колись моя знайома, яка раніше розповідала мені про подібний випадок. Закликаю всіх бути уважними і небайдужими», – підсумувала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...