facebook

В Іспанії знайшли тіло дівчинки, яку разом із сестрою понад місяць тому викрав батько. Де він і друга дитина — невідомо

На іспанському острові Тенерифе наприкінці квітня разом із батьком зникли безвісти дві дівчинки шести й одного року. Перед зникненням чоловік пригрозив колишній дружині, що вона ніколи не побачить дітей. Пошукова операція триває понад місяць, а нещодавно рятувальники виявили тіло шестирічної дівчинки.
Про це повідомляє El Pais.

37-річний Томас Гімено домовився з колишньою дружиною Беатріс Циммерман про те, що він зможе проводити час з однорічною донькою Анною та шестирічною Олівією. Увечері 27 квітня чоловік узяв дітей до себе в гості.

Циммерман пізніше прийшла до ексчоловіка, щоб забрати дівчаток додому, але, як вона сказала поліції, ніхто не відчинив двері. Тоді жінка подзвонила Томасу: він запевнив, що пішов вечеряти з доньками, тому відвезе їх додому пізніше.

У день зникнення Гімено тричі помітили біля пристані яхт: він завантажив свій човен валізами. Згідно зі свідченнями охоронця та відео з камер, дітей разом із чоловіком не було.

У ніч зникнення Томас п’ять разів дзвонив своїй колишній дружині, зокрема він сказав, що жінка більше ніколи не побачить дітей. Циммерман поспілкувалася з батьками Гімено, які розповіли, що чоловік приходив до них із дітьми перед зникненням і нібито використовував слова, схожі на прощання.

Правоохоронці виявили, що за день до зникнення чоловік перевів з одного свого банківського рахунку на інший 55 тисяч євро. Однак поліція встановила, що готівку з рахунків не знімали.

Правоохоронці вважають, що Гімено самостійно або за допомогою сторонніх людей влаштував викрадення дітей. Пошукова операція триває понад місяць. Рятувальники вже знайшли човен Томаса, а поряд із ним автокрісло молодшої доньки. 10 червня на морському дні виявили дві сумки, прив’язані до якоря човна: в одній із них було тіло шестирічної дівчинки, а інша виявилась порожньою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...