facebook

На очах у дитини: у Луцьку чоловік побив 32-річну жінку до коми

У Луцьку 14 червня після побиття чоловіком 32-річна жінка впала в кому.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуку депутатка Ольга Максимяк.

Як повідомляється у дописі, тиран побив жінку на очах у 7-річної доньки від її першого шлюбу. Зазначила, що дівчинка дивом лишилася жива, однак 32-річна мати впала в кому і вже кілька днів перебуває без свідомості у дуже важкому стані.

“А знаєте, що з кривдником? Його відпустили під поруку! Ми зробимо все можливе, аби кривдник отримав належне покарання. Але. Але воно, на жаль, не відновить здоров’я молодої мами, не зітре з пам’яті жахіття, свідками яких стала маленька дівчинка”, – пише Ольга.

Додала, що саме донька врятувала маму, стоячи у вікні і кричавши про допомогу, поки її не почули випадкові перехожі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А сьогодні моя знайома розповіла мені ще одну історію багатодітної мами, яку постійно б’є чоловік. Більше того, він навіть не випускає її з дому, зачиняє квартиру і забирає ключі. Іти їй нікуди. І зустрітися з жінкою поки не можна, адже потрібно придумати привід, щоб бодай на трохи, тиран випустив з її помешкання. …Я не знаю, як достукатися до жінок, які продовжують терпіти домашнє насильство. Але точно знаю одне: що у таких стосунках всі надії марні, а фінал їх у багатьох випадках, на жаль, фатальний. Та попри все безвихідних ситуацій не буває. Безвихідь може бути лише в одному випадку – коли вже пізно…” – добавила Ольга Максимяк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...