facebook

З яких сортів рослин створюють чоловічі букети

Оригінальний, неймовірний, екзотичний, дивовижний – всі ці слова на честь антуріуму. Букети з цією квіткою виглядають дуже стильно та витончено. Вважається, що антуріум дуже йде чоловічим букетам тому, що має особливий «характер», а ще його називають «чоловічим щастям».

Це яскрава екзотична квітка, яка йде родом з американських тропіків. Його дивовижна, незвичайна форма відразу ж приковує до себе увагу, а різноманіття кольорів робить улюбленцем флористів, адже завдяки йому можна скласти неповторну, ексклюзивну квіткову композицію.

Класичний чоловічий подарунок
Букет з антуріумом привертає увагу, його не соромно піднести колезі або начальникові, адже така квітка сам по собі самодостатня та не вимагає сусідства з іншими рослинами. Насичений зелений колір, великий, яскравий бутон – те, що потрібно, для натхнення і підняття настрою. Не дарма кажуть, що антуріум приносить вдачу, успіх.

Якщо треба замовити квіти у Київі з доставкою, магазин UFL швидко та якісно виконає замовлення, якщо ви шукаєте букет з цією квіткою. Асортимент магазину включає як окремі стебла рослини, так і готові вишукані, незвичайні композиції. Ви можете обрати лаконічний конусний букет, з загостреною верхівкою, де в центрі уваги саме антуріум, а його доповнюють пишні листя зелені, бамбук, евкаліпт. Такий букет привертає увагу, його гідно оцінить будь-який чоловік.

Або можна вибрати букет у кошику, якщо ви відправляєтеся на ювілей до близького родича. Сам по собі або в поєднанні з іншими сортами, антуріум виглядає неймовірно велично та привабливо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через те, що цей сорт належить до тропічних рослин, він володіє високою витривалістю, довго стоїть у воді в зрізаному вигляді. Бутон, за формою нагадує серце червоного кольору з великим жовтим стрижнем, володіє пружністю та яскравим восковим блиском.

Значення квітки в букеті
Антуріум подарує спокій, вдихне заряд бадьорості, несе позитивну енергетику. Червона колористика — найпопулярніша, але так само варто звернути увагу на коралову, оливкову. Ви можете оформити доставку антуріуму, а також композицій з цією квіткою з будь-якого міста України, адже компанія UFL намагається, щоб кожен наш клієнт залишився задоволений якістю сервісу.

Тому, навіть якщо вам потрібні купити квіти у Львові з доставкою, ви знаєте як нас знайти. Просто заходьте на сайт компанії, обирайте вподобаний букет, час доставки, відправляйте замовлення, а про все інше ми подбаємо самі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...