facebook

На Донеччині водій авто збив відбійник – дві людини загинули, одна постраждала

В Донецькій області водій авто на швидкості збив відбійник та виїхав з проїжджої частини дороги. В результаті події загинуло два чоловіка та постраждала одна жінка. Про це УНН повідомляє з посиланням на ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Деталі

Повідомляється, що 26 червня о 01:21 диспетчер Служби порятунку “101” отримав повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за адресою: Покровський район, поблизу міста Покровськ, 374 кілометр автошляху М 04 (Знам’янка-Луганськ-Ізварине).

Цитата:

“На місце виклику виїхали рятувальники 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління. По прибуттю до місця виклику пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що легковий автомобіль “Тойота Камрі” на швидкості збив відбійник та виїхав з проїжджої частини дороги. В результаті події загинуло 2 чоловіка та постраждала 1 жінка (1995 р.н.), ще 2 чоловіка не постраждали”, – йдеться в повідомленні

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що особовий склад пожежно-рятувального підрозділу за допомогою гідравлічного розтискача та ножиць здійснив заходи щодо вилучення тіл двох загиблих з автомобіля.

Обставини та причина події встановлюються співробітниками поліції.

Доповнення

Заступниця міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук повідомила, що в Україні, в середньому, кожні три хвилини трапляється одне ДТП.

Нагадаємо, на Миколаївщині, на трасі М-14 “Одеса – Мелітополь – Новоазовськ” сталась ДТП із постраждалими та загиблими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...