facebook

Випускник із Києва склав усі ЗНО на 200 балів: йому будуть платити по 10 тисяч гривень щомісяця

У Києві випускник Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка єдиний у нашій країні, хто склав три ЗНО-2021 на 200 балів. Ім’я підлітка-вундеркінда Денис Кінзерський.

Про старанного учня розповіли в сюжеті ТСН. Хлопець повідомив журналістам, на що витратить президентську стипендію за відмінний результат незалежного оцінювання.

На 200 балів підліток склав тести з хімії, біології та математики. З української мови випускник отримав 196 балів. Денис став справжньою гордістю фізматліцею і вразив деяких учителів.

“У мене в шкільному атестаті з геометрії 11, з алгебри 10. Досягти таких результатів на ЗНО мені вдалося завдяки гарним учителям ліцею та репетиторам”, – розповів Денис Кінзерський.

Хлопець дуже полюбляє біологію і планує студіювати її в Інституті високих технологій КНУ. За такі результати ЗНО Денис буде отримувати президентську стипендію у розмірі 10 тисяч гривень щомісяця упродовж одного року. Крім того, за ним збережеться право на отримання студентської стипендії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Насамперед результатом з математики.

Денис Кіндзерський планує відкладати свою стипендію на навчальні курси та на здобуття другої вищої освіти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...