facebook

Військовослужбовцю Віталію Велисевич всього 23 роки! Йому потрібна допомога! Будь ласка, репост! Найважча травма в зоні (АТО)

Найважча травма, міні-вибухова травма. Ліву щітку відірвало, ліве око втратило. Багаторазові осколкові травми тіла, важка черепно-мозкова травма.

Проникаюче вогнепальне поранення правого ока з чужорідними внутрішніми тілами (фрагментами) плюс відсторонення від сітківки.
Віталій маленького росту, дуже молодий, якби зустрів не в госпіталі, то ніколи б не подумав, що міг воювати! Пройшов службу з надзвичайних ситуацій, повернувся додому, а через місяць перебував у військкоматі з бажанням виїхати до морської піхоти. Вісім місяців в зоні ООС (АТО) і в один жахливий день стався вибух. А у нас тут Віталій, в Одеському військовому госпіталі.
Щоб врятувати залишок правого ока, необхідна операція по видаленню фрагментів з ока. Наші лікарі роблять цей план операції разом з лікарями клініки. Філатова базується на самій клініці. Є шанс зберегти предметне бачення!
На лівому оці необхідний косметичний протез.
Найближчим часом необхідно заплатити за Сузір ‘ я зонд ® вартістю 5 грн.
Плюс оплачуйте виробництво косметичного протезування на лівому оці вартістю 3 500 грн. Всього замовлення 300 9 грн.
Я розумію, що зараз для багатьох війна пішла з поля зору, але впевнена, що все вийде!
А також нашій волонтерській кімнаті потрібно:
Мені дуже потрібна кава в зернах! Також потрібні футболки, спортивні штани, взуття, шорти (можна б / у, але чисті і в гарному стані), одноразові підгузки, дексалгін в ампулах, великі вологі тканини, молочні продукти, чай, цукор, печиво, пральний порошок (автоматичний)..
Якщо ви хочете допомогти придбати витратні матеріали або ліки та передати їх в лікарню, пишіть мені в особисті повідомлення і я вам допоможу в будь-якому разі!
Якщо бажаєте допомогти грошима на придбання ліків, то можете надіслати на картку:
Приватбанк 5168 7551 1265 2942 Танцюра А.В.
Монобанк 4848 4441 1144 Танцівниця А.В.
Для перерахування з-за кордону:
Вестерн Юніон або Грошовий Грам
Танцюра Андрій
Одеса, Україна
6500

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...