facebook

Через повінь у Криму загинула жінка, затопило міста. Відео

У тимчасово окупованому Росією українському Криму знову пройшли сильні дощі.Через це з берегів вийшли три місцеві річки – Бага, Бельбек і Коккозка, затопило кілька населених пунктів, а також загинула одна людина.

У Бахчисарайському районі оголосили режим надзвичайної ситуації муніципального значення через підтоплення після зливи.

На півострові оголосили штормове попередження 4-5 липня й попередили про те, що рівень води в Бельбеку може піднятися на кілька метрів. Через негоду в кількох районах Криму зійшли селеві потоки, повідомили в “управлінні МНС Росії по республіці”.

У зв’язку з підвищенням рівня води знову затопило курортні Ялту й Судак, брудною водою залило також Байдарську долину. Сильні підтоплення зафіксували в Бахчисарайському районі, там підтоплені понад 50 будинків, почалася евакуація населення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У регіон виїхали “віцепрем’єр Криму” Євген Кабанов і “міністр надзвичайних ситуацій республіки” Сергій Садаклієв. На місці організували штаб, проводиться розчищення місцевості.

Також в МНС підтвердили ТАСС інформацію про загибель однієї людини.

У Бахчисарайському районі затопило 108 об’єктів, більшість з яких житлові – 104. П’ять індивідуальних будинків відновленню не підлягають, вони повністю зруйновані: чотири об’єкти – це нежитлові приміщення: пожежна станція, психоневрологічний диспансер і два комерційних об’єкта, пише ” Інтерфакс “.

Нагадаємо, в Криму заборонили користуватися 83 пляжами. Це пов’язано з аномальними зливами на півострові й підтопленнями, після яких вода на узбережжях перестала відповідати санітарним нормам.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...