facebook

У Коростені на Івана Купала вибухнули каністри з бензином, людей розкидало на кілька метрів – відео інциденту

Загорання сталося через потрапляння іскри від піротехніки.

Увечері 9 липня в Коростені Житомирської області під час масових гулянь до свята Івана Купала стався потужний вибух. Травми отримали щонайменше троє людей, які звернулися до лікарів.

Під час дійства запалили піротехніку. В цей момент чоловік обливав з каністри бензином складені для великого вогнища дрова. Іскра від піротехніки спричинила займання бензину, вогонь швидко поширився до каністр і стався потужний вибух. Про це повідомляє Коростень.today.

“Вибухнули каністри з бензином під піротехнікою. На відео видно, що на багатті сидів хлопчина. Цього, що був знизу з каністрою, зривною хвилею відкинуло в річку, а другий, що був зверху, впав просто в багаття. Обгорів, але з останніх сил сам вибрався з вогню і пірнув у воду”, – розповів очевидець.

Місцеві мешканці переповідають, що від потужного вибуху навіть затрусились шибки у вікнах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика. Не рекомендовано до перегляду дітям та особам із вразливою психікою. Відео 18+

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.

“Попередньо відомо, що до медичного закладу з опіками звернулись троє жителів райцентру, які перебували на публічному заході під час раптової пожежі. Їм було надано необхідну допомогу та призначено амбулаторне лікування. Станом на ранок 10 липня інформації про інших постраждалих унаслідок цієї події немає. У рамках розпочатих перевірок правоохоронці встановлюють обставини події та ступінь тяжкості отриманих потерпілими травм”, – повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...