facebook

Збільшення грудей після Pfizer: лікарі пояснили, як таке можливо

Приблизно в 10% жінок, які вакцинувалися проти коронавірусу, зокрема препаратом Pfizer, розширюються лімфатичні вузли. Від цього у представниць прекрасної статі з’являється ілюзія, нібито у них виросли груди.

Таке пояснення дали медики, прокоментувавши заяву 17-річної дівчини з Норвегії, нібито у неї груди “виросли” після щеплення вакциною Pfizer. Про це повідомляє видання NRK.

За словами медичних фахівців, такий ефект може викликати лише збільшення лімфатичних вузлів. Зазначається, що це є звичайною реакцією організму на введення препарату саме цього виробника. Проте в такому випадку збільшення грудей стає лише тимчасовим явищем.

Представник Норвезького агентства лікарських засобів Стейнар Мадсен підкреслив, що лімфатичні вузли збільшувалися приблизно в 10% вакцинованих жінок після того, як вони отримували перше щеплення.

В американській компанії Pfizer не виключили, що подібний ефект може спостерігатися після їхньої вакцини. Водночас зауважили, що жодних скарг із цього приводу на свою адресу не чули.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо: нещодавно користувачка соцмережі Ель Маршалл опублікувала відео у TikTok, де розповіла, мовляв, у неї майже на два розміри “виросли” груди після того, як вона отримала щеплення вакциною Pfizer.

Pfizer&BioNTech – офіційна назва вакцини BNT162b2, розробленої американським фармакологічним концерном Pfizer спільно з німецькою біотехнологічною компанією BioNTech. Виробник заявляє, що препарат має ефективність 95%. Однак вона досягається тільки після введення другої дози.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...