facebook

В ДТП У Польщі постраждала українська сім’я, потребує допомоги

Просимо вашої уваги! 3 липня в Польщі сталася аварія українського буса, в якій їхали українські заробітчани. Найбільше постраждала молода сім’я: батько, мати і 11 річний син, які їхали на збір ягід до Польщі.

Батько переніс одну важку операцію на хребті, і одну операцію на руці. Зараз розглядається питання про повторну операцію на хребті.
Мати перенесла операцію на хребті, але, на щастя, вже може ходити.
Маленький син досі залишається в комі.


Ми зв’язувалися з консулом, що допомагав українцям одразу після аварії, і зв’язувалися з страховою компанією, в якій були ці люди застраховані.
Страхова компанія, поки що, поводиться трошки дивно. Тому ми попереджаємо цю страхову компанію – якщо вони відмовляться оплатити лікування цим людям – ми зробимо їх відомими (в негативному плані) на всю Україну!

Але є й інша компанія, яка бере участь в цьому процесі, це так звана “асістанс” – компанія посередник між страховиками і постраждалими людьми. Трошки пізніше ми розповімо як працює страхування і до кого треба звертатися першочергово в разі чого.
Працівники асистуючої компанії запевняють, що всі витрати на лікування, операції, транспортування вертольотом з місця аварії будуть покриті. Дуже сподіваємося. Будемо за цим слідкувати.
Як би там не було, молода сім’я потрапила в дуже скрутне становище. Після лікування потрібна буде тривала реабілітація й елементарно треба буде за щось жити.
Просимо всіх небайдужих, хто може допомогти фінансово:
Номер картки ПРИВАТ БАНК
5168 7573 9806 4149 Юраш Василь Миколайович
Номер окремого рахунку в Чехії
4509696053/0800 Юраш Василь Юрійович.
Це батько та брат сім’ї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

https://www.facebook.com/100045102850979/videos/2038454382971406/

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...