facebook

9 людей були в багажнику: водій, який віз 16 людей і допустив перекидання авто, був напідпитку

Компанія поверталась із відпочинку до сусіднього села.

Смертельна аварія на Києвщині – водій не впорався з кермуванням, авто перекинулось. На той момент у невеликому легковику було 16 людей. Двоє з них загинули – дитина та дорослий.

Подробиці дізналась кореспондентка ТСН Наталя Островська.

Після аварії були доправлені до лікарні 11 людей, п’ятьох відпустили, а ось інші залишаються на лікуванні, стан кількох із них викликає занепокоєння у медиків.

«Стан людей, який викликає занепокоєння. Це жінка, у неї черепно-мозкова травма, також дівчинка 14 років у неї також серйозна травма голови, їй проводять зараз додаткове обстеження», – розповідає директор КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Олександр Щур.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За оновленою інформацією поліції, у невеликій автівці везли 16 людей. Відомо, що 9 із них були в багажнику, із них – 7 дітей. Компанія поверталась із відпочинку до сусіднього села.

«Вони відпочивали, святкували день народження. Виїхав на узбіччя, машину занесло, почало крутити. Діти були в задній частині авто, так званому багажнику. Чому батьками не дотримались заходи безпеки, з’ясовує слідство. На батьків складено адмін протокол», – повідомила речниця поліції Київщини Прянішнікова Ірина.

Вже зараз стало відомо, що водій 1988 року народження був напідпитку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...