facebook

Перехожі ставали на коліна перед тілом захисника: під Тернополем попрощались із загиблим в зоні ООС воїном (фото)

У військового залишилися двоє дітей – син та донька.

У селі Великі Бірки, що під Тернополем, у середу, 14 липня, попрощались із загиблим на Донбасі українським військовим Володимиром Яськівим.

Про це повідомили в Тернопільській ОДА.

Володимира Яськіва 9 липня вбив російський снайпер під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Золоте. Прощались із українським захисником у його рідному селі Великі Бірки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чин похорону в місцевому храмі здійснив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василь Семенюк. На похороні також було багато духовенства та представники обласної влади.

Попрощатись із загиблим захисником прийшли сотні місцевих жителів, які принесли оберемки квітів. По дорозі перехожі, побачивши траурну процесію, ставали перед загиблим воїном на коліна.

Зазначимо, що Володимир Яськів народився 29 липня 1977 року у селі Великі Бірки. Служив у 24-й окремій механізованій бригаді ім. Короля Данила. У військового залишилися двоє дітей – син та донька.

Нагадаємо, у день загибелі Володимир Яськів був на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Тоді його вбив ворожий снайпер.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...