facebook

У Польщі двоє селян врятували з вогню заробітчан з України

Двоє українців надихалися чадного газу і потрапили до лікарні.

У Польщі двоє мешканців села Любучев (Поморське воєводство) врятували від загибелі під час пожежі з десяток людей. Там загорілося приміщення старої стодоли, в якому в цей час перебували працівники з України.

Про інцидент повідомляє видання Yavp.pl.

На момент займання не було відомо, скільки людей перебувало у приміщенні. Вогонь розповсюджувався дуже швидко. Свідками пожежі стали двоє місцевих жителів села. Вони побачили, що кільком особам вдалося вискочити назовні, але ще кілька залишалося всередині.

Тоді обоє чоловіків перескочили через огорожу на подвір’я, де горіла будівля, підбігли до неї й почали відчиняти двері, які були зачинені на засувки ззовні. Завдяки цьому, ще шістьох осіб змогли вивести з задимленого й охопленого вогнем приміщення. Постраждалі люди вже встигли надихатися чадним газом і не могли рухатися. Згодом місцеві рятівники побачили ще 2-х працівників з України і допомогли їм вибратися назовні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що один українець отримав серйозні опіки і був ушпиталений гелікоптером до спеціалізованої лікарні в місті Грифіце. Інший, з отруєнням чадним газом був доправлений до лікарні в Гдині.

З неофіційних джерел відомо, що приміщення старої стодоли використовувалося як житло для тимчасових працівників з України.

Зараз справою займається районна прокуратура в Слупську. Там і з’ясовуватимуть, чому виникла пожежа, що відбувалося в приміщенні і чому воно було зачинене ззовні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...