facebook

Пішов на фронт і не сказав матері: фото 19-річного бійця, що загинув на Донбасі

У селі Криничувате Дніпропетровської області в п’ятницю, 16 липня, попрощалися з 19-річним навідником танка Олександром Юрковим. Він загинув на Донбасі. У хлопця залишилися мама, сестра і наречена.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

Мама загиблого, Тетяна Миколаївна, була шокована новиною про загибель сина. Він не говорив, що воює на Донбасі. Жінка вважала, що він знаходиться у Новомосковську, на навчаннях.

Повістка прийшла йому після закінчення коледжу, у 18 років. Хлопець сказав матері, що уклав контракт на військову службу. Однак, він не говорив, що воює на фронті. Жінка виховувала сина одна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Односельці відгукуються про Олександра як про спокійного і чуйного хлопця.

Відомо, що у нього була наречена, дівчина на ім’я Люба. Молоді люди познайомилися через інтернет і по закінченні контракту збиралися одружитися.

Люба розповідає, що її наречений був дуже хорошим, життєрадісним і трошки впертим. Він любив ходити на рибалку. Саша і Люба встигли побратися у церкві.

Мати Люби розповідає, що він часто приїжджав до нареченої, щоб провести з нею час. Про загибель нареченого дівчина дізналася випадково. Після трагічних звісток вона продовжувала писати йому: “Саша, де ти, озовися…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...