facebook

Дякував Путіну і називав Крим найкращою частиною Росії: Кондратюк пройшовся по Кіркорову

Відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк заявив, що російський артист Філіп Кіркоров відкрито знущався над Україною, коли називав Крим “кращою частиною Росії” і дякував президенту РФ Володимиру Путіну. Тому рішення скасувати заборону на в’їзд Кіркорову в Україну виглядає нелогічним.

Про це Кондратюк розповів в ексклюзивному коментарі для OBOZREVATEL. Він підкреслив, що російський артист демонстрував вороже ставлення до України неодноразово.

“Чому Кіркорову спочатку забороняють в’їзд в Україну, а потім знімають заборону? Він не один раз зраджував Україну, знущався і говорив, що Крим – найкраща частина Росії і дякував Путіна… Це огидно і просто неможливо по-людськи”, – сказав шоумен.

Зазначимо, що Кіркоров назвав український Крим “російським” і незаконно приїжджав на окупований півострів із концертами. Також “король” російської естради неодноразово висловлювався на підтримку режиму Путіна, зокрема, закликав до силового розгону акцій прихильників опозиціонера Олексія Навального.

До речі, російський співак досі є народним артистом України. Це звання він отримав 2008 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коротко про знаменитість:

Філіп Кіркоров – радянський і російський естрадний співак, актор, композитор, музичний продюсер; народний артист РФ. Колишній чоловік артистки Алли Пугачової.

Восьмикратний володар премії “Овація”, п’ятикратний володар нагороди “World Music Awards” як найпопулярніший виконавець Росії, багаторазовий володар премій “Золотий грамофон”, “Стопудовий хіт”, “Срібна калоша”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...