facebook

Секс утрьох та підзирання: які сексуальні фантазії стали найбільш популярними

Сексуальні фантазії є у кожної людини і це цілком нормально.

Про три найбільш популярні уявлення розповіла сексологиня Наталя Єжова.

Часто люди фантазують про ігрове насилля.

” Багато людей вважають це дивним та брудним. Жінки переживають, як правило, сильне почуття провини. Треба розібратись, звідки походять фантазії. По-перше, дівчині не потрібно брати контроль за інтим, тому що всю відповідальність на себе взяв чоловік. Це багатьох розслабляє. По-друге, такі заборонені фантазії дозволяють відчути себе особливою. Тобто — хтось “бажає” мене так сильно, що не зупиняє мій супротив. Саме через це жінки хочуть про це думати. Але варто зазначити, що подібні фантазії не означають, що ви хочете цього в реальності. Думки залишаються лише у вашій уяві. Якщо вони збуджують вас, то користуйтесь цим, поки вони працюють, адже будь-яка фантазія теж працює недовго. Це, наче лампочка, яку вкручуєш і вона дає певну кількість світла у визначений період, але з часом перегорає”, – каже експертка.

Секс втрьох також поширена фантазія, за її словами. Водночас, в реальності таке стається рідко. Якщо і так, то найголовніший принцип, щоб партнери не зналися, не дружили, бо можуть ревнувати і втратити друзів. Про умови такого сексу треба домовлятись заздалегідь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підглянути і пофантазувати – ще одне популярне уявлення про секс.

“Люди підглядають за інтимом інших у замкову щілину чи на відео і дофантазовують щось собі. Такі дії можуть збуджувати також на те, щоб задовільнити самого себе. Особливо пікантно, коли ті, за ким підглядають, не знають про це. Можу сказати, що все через страх. У маленьких дозах — це потужний афродизіак. Тож такі заборонені дії неабияк збуджують людей”.

Завдяки сексу можна не лише покращити загальний стан здоров’я, а й отримати іншу користь для організму. Секс зміцнює імунітет і продовжує тривалість життя. Існує як мінімум п’ять важливих факторів, щоб займатися сексом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...