facebook

13-річний підліток зізнався у скоїному злочині 6-річної Мирослави Третяк – ЗМІ

13-річний підліток, якого підозрюють у вбивстві 6-річної Мирослави Третяк у Старому Салтові, зізнався у злочині.

У ніч на 29 липня у Старому Салтові на Харківщині, знайшли тіло зниклої напередодні 6-річної Мирослави Третяк. На тілі дитини були сліди насильницької смерті у вигляді забоїв голови й обличчя. У вбивстві підозрюють 13-річного місцевого жителя Богдана Ф. Сім’я убитої давно знайома з підозрюваним.

Богдан живе по сусідству. Він часто ходив до дітей молодшого віку. Сім’я Мирослави навіть просила батьків хлопця, щоб діти грали окремо через велику різницю у віці.

У день вбивства Мирослава грала з подругою Вікою. До них приєднався 13-річний Богдан. Дівчинка скаржилася мамі, що сусід її ображає.

Увечері вона знову вирушила грати, але довго не поверталася. Мама загиблої запідозрила недобре, коли до неї підійшла Віка з питанням, чи вийде Миру гуляти. Виявилося, дівчинка пішла з Богданом у сторону старої пекарні. Більше її живою не бачили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час пошуків мати питала у Богдана, де його дочка, проте він заявив, що вони розійшлися у певному місці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на слова Старосалтівського селищного голови Едуарда Коновалова. Факти ICTV намагаються отримати підтверження цієї інформації у представників поліції.

Покинутий будинок, в якому знайшли вбиту

Родичі впевнені у причетності неповнолітнього сусіда до злочину, так як на нього скаржилися і раніше. У школі хлопець ображав дітей, кидався камінням і топив кішок у туалеті. У 4 класі він жорстоко вбив цуценят.

Вбивці дівчинки загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Неповнолітнього ще не допитували, поліція готує клопотання. Богдана можуть помістити в приймач-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області.

За словами селищного голови, вночі він бачив хлопця і спілкувався з його матір’ю.

– Вона не вірить, що син це зробив, але він сам сказав, що це він зробив. Ну, я не слідчий. Те, що її убили, – це факт. Я бачив це обличчя, бачив цю голівочку. Всю ніч і зараз слідчі працюють там ще, – розповів він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...