facebook

Потужний і простий засіб для покращення складу і якості крові

Ви почуваєте себе втомленим і слабким, прийшов час оновити кров і поліпшити її склад! Дивися, як це зробити просто!

Ні для кого не секрет, що кров є основою нашого здоров’я, від її якості залежать усі процеси, що відбуваються в наших органах і клітинах.

krov

Китайські лікарі говорять про кров: “Кров здатна живити, охолоджувати і зволожувати організм. Вона сприяє душевному спокою, невимушеності, здібності розслаблятися і добре спати. Відновлення і здоровий сон, що приносить відпочинок, залежать від якості крові. Вживання високоякісної їжі здатне поповнити внутрішню енергію і кров, завдяки цьому наші органи отримують усі необхідні речовини і урівноважують навантаження у разі їх виникнення”.

Кров ПОСИЛЮЄ особисту чарівливість людини, яка відбивається на обличчі і в очах, здатність до самовираження, мову, мімічні здібності і мову.

Ми пропонуємо вам натуральний засіб, який допоможе вам оновити кров і поліпшити її склад!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо у вас серйозні проблеми із здоров’ям, то перед застосуванням будь-яких народних засобів, рекомендується консультація вашого лікаря.

Інгредієнти:

– 1 кг буряка

– 500 гр моркви

– Сік 1 лимона

– 2-3 апельсини ( чи 500 гр гарбуза)

– 2 кислі яблука

– 500 гр натурального меду

Приготування:

Очистіть буряк, моркву і яблука, розріжте їх на дрібні шматочки, і помістити всі разом у блендер і подрібните до однорідної маси. Зробіть сік з апельсинів і лимона і змішайте його з попереднім.

Додайте мед, переважно луговий мед і добре перемішайте. Кількість апельсинів збільшувати, тому що вони додаються в основному через запах і смак.

Помістіть сироп в скляні пляшки. Ви отримаєте близько 1 літра сиропу і він зберігатиметься впродовж 15-20 днів.

Випивайте цей сироп по 70-100 мл кожен ранок на голодний шлунок. Його можна розбавляти невеликою кількістю води (100-150 мл).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...