facebook

На Буковині 43-річний чоловік помер після укусів бджіл

3 серпня, у горах Буковини 43-річний чоловік помер після укусів бджіл.
Про це повідомляє Буковинська правда.

За попередніми даними, смерть чоловіка настала після укусів бджіл. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

Зазначимо, у період підвищеної агресивності комах необхідно дотримуватись певних правил:

не користуватися парфумами з сильним запахом, при появі бджоли уникати різких рухів, бути пильними біля кущів, які квітнуть, відчиняти вікна після заходу сонця, коли всі бджоли і оси повернулись до своїх гнізд.

Лікування укусів бджіл і ос залежить від ступеня тяжкості симптомів. Область укусу необхідно промити водою з милом, після видалення жала охолодити ужалене місце, приклавши примочку з розчином солі або соди (десертна ложка на півсклянки води), прикласти лід. Якщо у вас з’явилися алергічні симптоми (висип або свербіння, почервоніння, лихоманка, утруднене дихання, набряк) – це небезпечний для життя стан, негайно зверніться до лікаря. Запам’ятайте, алергічна реакція може з’являтися навіть у тих людей, у яких її ніколи не було.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Люди, які страждають від алергічних реакцій, потребують медичної допомоги на ранніх етапах. Будь-яка відстрочка медичної допомоги збільшує ризик ускладнень і важких наслідків, і навіть смерті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...