Categories: АТО

На Добасі загинув 31-річний Ярослав Семеняка. Щира молитва, вічна пам’ять

У суботу, 7 серпня, в результаті ворожого обстрілу з ПТКР ВОП “ПАССАТ” в районі селища Піски на Добасі загинув молодший сержант 31-річний Ярослав Семеняка. Він був родом із Конотопського району Сумської області.

Як повідомила пресслужба Сумської облдержадміністрації, він служив за контрактом із червня 2020 року. Адміністрація висловила Вічна пам’ять

Співчуття через загибель Семеняки у Facebook висловила знайома чоловіка Ольга Ястреб. Вона опублікувала світлини загиблого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Семеняка Ярослав Володимирович, 01.10.1989 року народження, військовослужбовець 58 бригади, 07 серпня 2021 року загинув. Вічна пам’ять! Низький уклін батькам, дружині! Це був дійсно справжній: син, чоловік, брат, друг…, це було сонечко з приходом якого…, коли він приходив у гості всі хмари зникали. Вічна пам’ять!” – написала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 серпня на Донбасі найманцями РФ було вбито військовослужбовця Збройних сил України (ЗСУ). Він загинув під час обстрілу селища Піски біля Донецька, допомагаючи місцевим жителям. Водночас іще один воїн був поранений. Стан його здоров’я – середньої тяжкості, йому надають необхідну допомогу.

Станом на 23 липня повідомлялося, що за рік “перемир’я” на Донбасі загинуло 45 українських військових і 163 отримали поранення. Окупанти зробили 1995 обстрілів. За весь час війни з 14 квітня 2014 року загинуло 2705 військовослужбовців, поранено – 10 280. Однак у дані про загиблих не внесли бійців, які померли внаслідок підриву на вибухових пристроях.

 

Саша

Recent Posts

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

2 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

4 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

4 години ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

6 години ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

7 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

9 години ago