facebook

У семи жителів Львівщини підтвердили коронавірус штаму “Дельта”

На Львівщині зареєстрували сім лабораторно підтверджених випадків “Дельта”- штаму коронавірусу.


Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку в.о. генерального директора ДУ “Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”, головна державна санітарна лікарка області Наталія Іванченко-Тімко.

Відомо, що двоє інфікованих повернулися з Росії, двоє – з Великої Британії, один- із США, а дві жінки не виїжджали за межі України.

“Зрозуміло, що випадків є значно більше і ці люди перебувають серед нас. Враховуючи зростання кількості хворих маємо діяти наступним чином: провакцинуватись, дотримуватись соціальної дистанції, не нехтувати масками у приміщеннях, дотримуватись правил гігієни, а при найменших проявах ГРЗ – залишатися дома і повідомте про це свого лікаря”, — йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Львові відкрили ще один центр масової вакцинації. З 6 серпня щеплення від коронавірусу можна зробити ще й у Міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького. Щоправда, наразі вакцинацію проводитимуть особам, які матимуть квитки на літак, тобто, людям, які прилітають до Львова та відлітають в інші міста.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...