facebook

Чоловік підірвався на гранаті. Фото і відео з місця НП

У неділю, 8 серпня, близько 17:30 у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області вибухнула граната. Підривник отримав поранення і зараз перебуває у вкрай важкому стані.

Зараз постраждалим надають медичну допомогу. Про це OBOZREVATEL повідомили власні джерела в поліції (щоб подивитися фото та відео, доскрольте новину до кінця).

Як стало відомо, 61-річний чоловік подзвонив у поліцію і повідомив, що має намір підірвати ручну осколкову гранату. На місце події відразу ж прибули правоохоронці.

Під час спроби наблизитися до підривника чоловік підірвав гранату. Зазначається, що одну гранату підривник віддав поліцейським добровільно, другу чи то кинув, чи то упустив на асфальт.

За словами джерела, сам підривник і ще троє поліцейських отримали осколкові поранення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У той же час начальник Криворізького районного управління поліції Валерій Лютий розповів, що внаслідок події співробітники поліції не постраждали.

Зазначається, що до цього чоловік прийшов на прохідну ПГЗК (Південний гірничо-збагачувальний комбінат) і пригрозив співробітникам підірвати гранату і накласти на себе руки.

За попередньою інформацією, медики оцінюють стан підривника як вкрай тяжке. З чоловіком вели переговори патрульні, найцгвардійці та керівництво міського відділу поліції, а також Інгулецького району.

Зараз поліцейські готуються до обшуку всередині квартири чоловіка. З’явилася інформація, що у нього цілий схрон зброї.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...