facebook

16-річна продавчиня кавунів три дні в реанімації після ДТП під Одесою

Коли надію Костанді-Балан забрали в лікарню, на ній буквально не було живого місця.

Молода дівчина, що постраждала в результаті ДТП під Одесою, перебуває в реанімації в стабільно важкому стані, а її батьки розпродають майно, аби зібрати гроші на лікування.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

Потерпілою продавщицею кавунів, в лоток якої 5 серпня врізалася іномарка KIA, виявилася 16-річна Надія Костанді-Балан з Овідіопольського району Одеської області.

На роботу вона пішла, щоб заробити грошей на навчання. Зараз вона навчається на офіціантку-бармена в Чорноморському морському професійному коледжі при Одеському національному морському університеті. 5 серпня був її перший робочий день.

Друзі і знайомі жертвують гроші на лікування і подальшу реабілітацію, але батькам вже довелося продати трьох з п’яти своїх корів. Вони розглядають варіант з продажем трактора і землі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Надію госпіталізували з травмами голови, роздробленими кістками таза, порваною ниркою і селезінкою, пробитим легким, переломами ніг і ребер.

Вона вже перенесла кілька операцій. Незабаром лікарі будуть приймати рішення, що з нею робити далі. При цьому батьків до неї в реанімацію не пускають вже три дні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...