facebook

“Завдав удар ножем в ділянку грудей”: на Львівщині брат зарізав брата (ФОТО)

У Новому Роздолі поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства свого брата. Вирішується питання про обрання 44-річному місцевому мешканцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує покарання — до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляє Нацполіція Львівської області, 10 серпня, близько 8:20 год, на оперативну лінію “102” зателефонував мешканець міста Новий Розділ та повідомив про смерть свого брата.

Під час огляду помешкання правоохоронці виявили тіло 48-річного місцевого мешканця з ознакам насильницької смерті, зокрема, колото-різаною раною у ділянці грудної клітини.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства — 44-річного брата загиблого. Встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав родичу удару ножем у ділянку грудей, спричинивши тілесні ушкодження, від яких той помер на місці події.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...