facebook

“Взяв за голову і вкусив за ніс, тому що не виконував свої обов’язки”: у Львові місцевий мешканець напав на голову ОСББ

Потерпілий планує зробити пластичну операцію на носі.

У Львові місцевого мешканця суд засудив до 160 годин виправних робіт за те, що він вкусив за ніс голову ОСББ. В якості компенсації чоловік також виплатить потерпілому понад 100 тисяч гривень.

Про це з посиланням на матеріали справи пише видання Zaxid.net.

Як стало відомо, сварка між місцевим мешканцем та главою ОСББ сталася ще 22 квітня біля одного з будинків на вулиці Любінській. Там 39-річний громадянин під час конфлікту “взяв за голову 59-річного представника ОСББ і вкусив його за ніс”. Після чого вони впали на землю і чоловік знову вкусив голову, однак вже за мізинець лівої руки.

“В результаті нападу потерпілий отримав перелом нігтьової фаланги, три кусано-рвані рани на носі та садна на обличчі і губах. Травми чоловіка кваліфікували як легкі тілесні ушкодження. Потерпілий написав заяву в поліцію, а також подав цивільний позов з вимогою виплатити йому 78 тисяч гривень матеріальної шкоди та 250 тисяч гривень моральної компенсації”, — пише видання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом чоловік визнав свою провину. Однак пояснив, що конфлікт з головою у нього виник через те, що той нібито належним чином не виконує свої обов’язки. Глава ОСББ довго не реагував на його звернення, що, в свою чергу, “призвело до емоційного зриву”.

Потерпілий же зазначив, що після того, що сталося, місяць перебував на лікарняному і проходив спеціальні процедури з лікування рубців від укусів.

“Наслідки нанесених йому тілесних ушкоджень спостерігаються і досі, оскільки при згині пальців в кулак фаланга ушкодженого пальця затерпає та він повністю не відчуває її, а внаслідок пошкодження носа в нього утруднене дихання та з`явились головні болі”, — вказано у судовому вироку.

За те, що місцевий мешканець вкусив голову, йому доведеться провести 160 годин на виправних роботах, а також виплатити йому 102 тисяч гривень компенсації.

У майбутньому голова ОСББ планує зробити пластичну операцію на носі.

Нагадаємо, що у Харкові власниця собаки сплатить штраф за те, що її пес накинувся на перехожого, а вона дала для цього команду.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...