facebook

Ображена Леся Нікітюк майстерно відповіла на закиди Дурнєва, що вона негарна через зріст

Ведучу, схоже, дістали оцінки її зовнішності колегою.

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно у бікіні похизувалася бюстом та довгими ногами, емоційно відповіла на закиди свого колеги Олексія Дурнєва.

Так, на сторінці в Instagram Нікітюк розмістила фрагмент, у якому ведучий говорить, що зі зростом 1,83 см “їй лише на залізничній дорозі працювати” і “що всі гарні жінки – не високі”.

“Я думала, що ми давним-давно живемо в толерантному суспільстві, якому не з руки ображати людей через вагу, зріст, колір шкіри! Але серед нас, на жаль, є людина, яка в своїх відео не називає моє ім’я, закриває моє обличчя… Але зараз він перейшов усі межі. Опущуся на секунду до твого рівня гумору і скажу так, щоб тобі було зрозуміло: “Ти зі своїм зростом бачив тільки пілотку провідниці!” – написала Нікітюк.

Для перегляду відео гортайте праворуч

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Вигадлива та обурена Леся знайшла спосіб, як дати гідну відповідь Дурнєву. Вона записала кумедне відео, у якому постала в образі провідниці.

“Провідниця Леся Іванівна Нікітюк, поїзд номер 1340 Київ-Лисичанськ. Проходим, постіль міняємо, чай розносимо. З дитинства вимушена працювати на залізничній дорозі, тому що зростом вище 180 і, відповідно, негарна. Але тішить той факт, що я тут не сама. Зі мною мої подруги, мої колєги, від слова “колія”, я передаю їм привіт. Маша Єфросиніна – 12 вагон, Катерина Осадча – 16 вагон, Оля Полякова сьогодні не на зміні, привіт”, – говорить у відео Нікітюк.

Нагадаємо, не так давно не надто толерантно повівся Дмитро Ступка. Так, в прямому ефірі одного з телеканалів ведучі обговорювали зі стилісткою образ травесті-діви Монро на червоному хіднику Одеського фестивалю. І тоді Ступка осоромився через своє гомофобне висловлювання у бік української знаменитості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...